Luisterkind worden

Onze trouwe Luisterkinders kunnen via petje.af onderdeel worden van de Zelfspodcast-familje. Zoals alle ouders, trekken ook wij onze eigen kinderen voor. Tot de familie behoren betekent dat er elke maandag een extra exclusieve aflevering op je wacht en je je mening kunt laten gelden in onze Telegram groepschat, als Luisterkinder ben je daarnaast verzekerd van de eerste updates, extra's en pre-sales voor aankomende live-shows, daar waar onze buitenechtelijke bastaardluisteraars, ook wel Gieren genoemd, nog even moeten wachten. 

Luisterkind

€4 P/M

Wekelijks krijg jij een unieke link voor een exclusieve aflevering waarin we - zoals gebruikelijk - nog meer uitweiden over de Zuidas, het beroep van Jaaps ouders, maar waar wij ook bespreken wat onze Luisterkinders willen horen!

 

Betaal je voor een jaar, ben je gewoon een fucking mooie rover.

Tonny van Driel Superfan

€8 P/M

Dit is alleen weggelegd voor de grotere der aarde, ofwel de Tonny's. Net als Tonny, krijg jij vanaf nu ook alles wat je hartje begeert: denk aan de extra afleveringen en chatgroepen, maar ook voorrang bij updates, extra's en kaartjes voor evenementen. Daar bovenop niet te vergeten: de mogelijkheid om vragen in de show te stellen of snoepgoed aan te dragen.